Keramiek en Bloemschikken

Altijd graag eens een eigen schaal in keramiek willen leren maken voor je prachtige bloemstuk? Of een mooi bloemstuk leren maken in je eigen schaal? Of beide? Grijp nu je kans, volg deze gecombineerde workshop en ga naar huis met een heel persoonlijk, uniek stuk!

Deze workshop bestaat uit drie sessies. Tijdens de 1e sessie maken we twee mooie schalen of kommen met behulp van een mal. De schalen worden na (langzaam) drogen een eerste keer gebakken. Tijdens de 2e sessie worden ze geglazuurd.

Daarna worden de schalen een tweede maal (hoog) gebakken. Tijdens de 3e sessie gaan we in een van beide schalen een prachtig bloemstuk maken. Er worden verse bloemen gebruikt die na het indrogen nog een poosje mooi blijven. Beide schalen kunnen achteraf nog gebruikt worden voor andere doeleinden, we werken immers met steengoedklei en voedselveilige glazuren.

We volgen de seizoenen en hebben deze workshop meerdere keren op de agenda staan, er wordt telkens een ander, prachtig seizoensgebonden bloemstuk gemaakt.

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk, met of zonder ervaring.

Prijs

€ 175, alles inclusief: klei, glazuren, 2 x bakken, verse bloemen, alle materiaal dat in het bloemstuk verwerkt wordt, drankje en hapje.
Alle gereedschap is aanwezig, naast een schort hoeft er niets meegebracht te worden.

Data

Van zodra het atelier weer mag openen wordt er een nieuwe agenda opgemaakt en zullen de nieuwe data hier verschijnen. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.


Deel deze pagina

Covid-19 update

Als gevolg van de nieuwe coronamaatregelen moet ik mijn atelier sluiten, met ingang van 29 oktober. Van zodra er duidelijkheid is over de duur van de maatregelen wordt er een nieuwe agenda opgemaakt voor de reeds geboekte lessen en workshops.