Eigen werk glazuren

Heb je in ons atelier iets gemaakt tijdens een workshop, een les of het vrije atelier en wil je dat ook glazuren? Dat kan tijdens een van onze glazuursessies. Je krijgt uitleg bij de verschillende soorten (voedselveilige) kwastglazuren en hoe je die het beste aanbrengt. Je krijgt persoonlijke begeleiding. Daarna wordt je werk een tweede keer gebakken (op steengoedtemperatuur). Er is zeer veel keuze aan glazuren en er zijn stalen op veel verschillende kleisoorten aanwezig.

Opgelet: er kan enkel ingeschreven worden voor werken die in het atelier gemaakt zijn.

Een glazuursessie duurt maximum 2 u.

Prijs is inclusief € 15 tegoed aan glazuur- en hoogbakkosten. Na de bak wordt je werk gewogen en wordt er zo nodig een meerprijs berekend in functie van het gewicht (10 EUR / kg).

Je kan ten vroegste komen glazuren 3 weken nadat je je werken hebt gemaakt. Als je twijfelt of je werken al gebakken zullen zijn voor een bepaalde glazuursessie, kan je me altijd contacteren.

OPGELET: op een glazuursessie zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing zoals voor de andere workshops. Annuleren of wijzigen, ongeacht de reden, kan nooit kosteloos. Bij annulering of wijziging binnen de twee weken voor de gereserveerde datum is geen terugbetaling meer mogelijk. Indien iemand je plaats kan innemen, dan wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald, verminderd met 20 EUR administratiekosten. Kijk hier voor de algemene voorwaarden.


Heb je geen tijd om zelf te glazuren, dan kan je je werk laten glazuren door mij. Dit kost € 45, plus een glazuur- en hoogbakkost in functie van het gewicht van je werk.


Deel deze pagina

Cursistenexpo - zaterdag 17 & zondag 18 december!

Van harte welkom op ons opendeurweekend met cursistenexpo! Zaterdag 17/12 van 14 tot 18 u en zondag 18/12 van 11 tot 18 u.