Eigen werk glazuren

Het je iets gemaakt tijdens een workshop, een les of het vrije atelier en wil je dat ook glazuren? Dat kan tijdens een van onze glazuursessies. Je krijgt uitleg bij de verschillende soorten (voedselveilige) kwastglazuren en hoe je die het beste aanbrengt. Je krijgt persoonlijke begeleiding. Daarna wordt je werk een tweede keer gebakken (op steengoedtemperatuur). Er is zeer veel keuze aan glazuren en er zijn stalen aanwezig.

Opgelet: er kan enkel ingeschreven worden voor werken die in het atelier gemaakt zijn.

Prijs

€ 40, voor werken van 1 workshop/les
Indien er werken van meerdere workshops/lessen worden geglazuurd, wordt er een meerprijs berekend in functie van het gewicht.

Een glazuursessie duurt maximum 2 u.

Data

Je kan ten vroegste komen glazuren 3 weken nadat je je werken hebt gemaakt. Als je twijfelt of je werken al gebakken zullen zijn voor een bepaalde glazuursessie, kan je me altijd contacteren.

OPGELET: op een glazuursessie zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing zoals voor de andere workshops. Annuleren of wijzigen, ongeacht de reden, kan nooit kosteloos. Bij annulering in de week voor de gereserveerde datum wordt geen terugbetaling voorzien. Kijk hier voor de algemene voorwaarden.


Deel deze pagina

Koopzondag 19/12!

Kom langs op zondag 19 december voor een origineel creatief cadeau! Van 14 tot 18u in mijn atelier.