Eigen werk glazuren

Heb je in ons atelier iets gemaakt tijdens een workshop, een les of het vrije atelier en wil je dat ook glazuren? Dat kan tijdens een van onze glazuursessies. Je krijgt uitleg bij de verschillende soorten (voedselveilige) kwastglazuren en hoe je die het beste aanbrengt. Je krijgt persoonlijke begeleiding. Daarna wordt je werk een tweede keer gebakken (op steengoedtemperatuur). Er is zeer veel keuze aan glazuren en er zijn stalen op veel verschillende kleisoorten aanwezig.

Opgelet: er kan enkel ingeschreven worden voor werken die in het atelier gemaakt zijn.

Prijs

€ 45, inclusief € 15 tegoed aan glazuur- en hoogbakkosten. Na de bak wordt je werk gewogen en wordt er zo nodig een meerprijs berekend in functie van het gewicht.

Een glazuursessie duurt maximum 2 u.

Heb je geen tijd om zelf te glazuren, dan kan je je werk laten glazuren door mij. Dit kost € 45, plus een glazuur- en hoogbakkost in functie van het gewicht van je werk.

Je kan ten vroegste komen glazuren 3 weken nadat je je werken hebt gemaakt. Als je twijfelt of je werken al gebakken zullen zijn voor een bepaalde glazuursessie, kan je me altijd contacteren.

De beschikbare data staan in het inschrijvingsformulier.

OPGELET: op een glazuursessie zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing zoals voor de andere workshops. Annuleren of wijzigen, ongeacht de reden, kan nooit kosteloos. Bij annulering of wijziging in de week voor de gereserveerde datum is geen terugbetaling meer mogelijk. Kijk hier voor de algemene voorwaarden.


Deel deze pagina

Atelier in Beeld - Opendeurdagen op 14 & 15 mei!

Tijdens het weekend van 14-15 mei is het opnieuw Atelier in Beeld, hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars in Vlaanderen. Mijn atelier viert dit voorjaar ook haar tweede verjaardag, nóg een uitstekende reden om eens een kijkje te komen nemen en een glas te komen drinken. Er zullen doorlopend demonstraties handvormen zijn. Van harte welkom op zaterdag en zondag van 10 tot 18 u.