Kennismaking met keramiek

Heb je nog nooit met klei gewerkt en wil je het graag eens proberen?

Tijdens deze initiatieworkshop krijg je een kleine introductie in de wereld van de keramiek: wat is keramiek, hoe kunnen we iets maken van klei (zonder draaischijf!), welke materialen en gereedschappen worden er gebruikt. De twee eerste basistechnieken van het handvormen worden getoond: het maken van een duimpotje en het opbouwen met kleirolletjes. Vervolgens kan je zelf een paar kommetjes of schaaltjes maken. Je kan kiezen uit verschillende soorten klei.

Deze workshop geeft je ook de mogelijkheid om te ontdekken of werken met klei iets voor jou is en of je eventueel een cursus handgevormde keramiek wil volgen.

Maximum 10 deelnemers.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Workshop volzet en wil je op de reservelijst?
Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van nieuwe data?

Prijs is inclusief alle materialen en eerste bak.

Glazuren en tweede bak is niet inbegrepen.
Als je je werk graag geglazuurd wil hebben zijn er 2 mogelijkheden:

  • Schrijf je hier in voor een glazuursessie en glazuur zelf je werk (min. 3 weken nadat je je werk gemaakt heb) – prijs € 45, inclusief glazuur- en bakkosten
  • Laat glazuren door mij (laat dit weten op het einde van de workshop) – prijs € 45, exclusief glazuur- en bakkosten
kennismaking met keramiek


Deel deze pagina

SPECIALE ACTIE: Meerdaagse servies

N.a.v. het 4-jarig bestaan van het atelier in juni: kom met twee (of meer) en krijg 40% korting vanaf de tweede inschrijving! Heb je reeds eerder een servies workshop bij ons gevolgd, dan kan je deze korting ook krijgen. Inschrijven via mail naar keramiek@ateliercv.be.