Maak je eigen servies

Servies maken zonder een draaischijf? Het kan! Tijdens deze workshop maak je je eigen borden, kommen of schalen. Groot, klein, rond, ovaal, vierkant, wat je maar wil. Dat doen we met kleiplaten en steunvormen. Het aantal stuks hangt af van de grootte die je kiest. Na het maken (2 sessies) worden de werkstukken langzaam gedroogd en een eerste keer gebakken.

Maximum 8 deelnemers.

Prijs

€130 voor 2 sessies (of 1 dag), inclusief alle materialen, eerste bak, koffie/thee/fris & cake.

Lunch is niet inbegrepen, een belegd broodje kan besteld worden.

Datum

vrijdag 11 november | 10.30 – 16.30 uur – volzet

Zet je hier op de reservelijst voor één van de servies workshops die volzet zijn.

Glazuren en tweede bak is niet inbegrepen.
Schrijf je hier in voor een glazuursessie (min. 3 weken nadat je je servies gemaakt heb) – prijs € 45 per sessie van 2 uur, plus een meerprijs in functie van het gewicht van je servies.

Wil je liever schalen en/of borden maken met de MDF vormen van Pottery Forms? Unieke vormen met mogelijkheid tot reliëf en een voetje: Schrijf je in voor de workshop ‘Buitengewone schalen en borden’!


Deel deze pagina

Atelier in Beeld - Opendeurdagen op 14 & 15 mei!

Tijdens het weekend van 14-15 mei is het opnieuw Atelier in Beeld, hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars in Vlaanderen. Mijn atelier viert dit voorjaar ook haar tweede verjaardag, nóg een uitstekende reden om eens een kijkje te komen nemen en een glas te komen drinken. Er zullen doorlopend demonstraties handvormen zijn. Van harte welkom op zaterdag en zondag van 10 tot 18 u.