Meerdaagse zomerworkshop servies maken

Gedurende 4 opeenvolgende voormiddagen maken we borden, kommen, schalen en kopjes, organisch of strak, groot of klein, rond, ovaal, vierkant, in elkaar passende of allemaal andere vormen, wat je maar wil. Dat doen we met kleiplaten en steunvormen: gips- en biscuitmallen en Pottery Forms. Er zijn zeer veel mallen en meer dan 70 Pottery Forms ter beschikking. De vierde dag maken we ook nog een paar kopjes. Er is keuze uit verschillende soorten steengoedklei. Na het maken (4 sessies) moeten de werkstukken een paar weken drogen, daarna worden ze een eerste keer gebakken.

Nog vragen over deze workshop? Contacteer mij gerust!

Prijs

€ 250 voor 4 sessies, inclusief alle materialen, biscuitbak, koffie/thee/water/koekjes. Exclusief glazuren en tweede bak.

Workshop volzet en wil je op de reservelijst?
Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van nieuwe data?

Glazuren is niet inbegrepen. Je moet rekenen op twee glazuursessies om al je werk te kunnen glazuren. Een sessie duurt twee uur en kost € 45, hier komt een meerprijs bij in functie van het gewicht van je werk. Schrijf je hier in voor een glazuursessie, glazuren voor deze workshop kan ten vroegste vanaf september.


Deel deze pagina